Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávka vizualizační a výukové techniky pro 2. ZŠ Cheb a 6. ZŠ Cheb – III.
Odesílatel Soukupová Klára
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 12.05.2022 08:29:56
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení,

s ohledem na doručenou žádost o vysvětlení zadávací dokumentace ze dne 10.5.2022 uveřejňuje zadavatel odpověď, která zní:

Zadavatel trvá na svých požadavcích.

S pozdravem

Ing. Klára Soukupová
úřednice odboru kanceláře starosty

Původní zpráva

Datum 10.05.2022 09:09:02
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Na naši otázku, z jakého provozního (přezkoumatelného) důvodu požadujete 20 současných dotyků, resp. z jakého důvodu Vám nepostačí standardních 10 dotyků u interaktivních tabulí, jste uvedli, že požadujete produkty s ohledem na využití toho nejlepšího, co je na trhu. Taková odpověď není přezkoumatelná, neboť pojem nejlepší je nadmíru subjektivní a vyjadřuje Vaší preferenci současných dotyků oproti jiným parametrům - nic však neříká o reálné využitelnosti takového parametru ve vyučovací praxi.
Na trhu je velké množství produktů se standardními 10 dotyky, jsou praxí ověřené a máme za to, že není jakýkoliv důvod považovat 20 dotyků za objektivně lepší parametr, resp. za využitelný parametr, ospravedlňující diskriminaci 90% obdobných produktů na trhu.
Žádáme znovu o přezkoumatelnou odpověď, v souladu s § 36 odst. 1 ZZVZ, z jakého provozního (přezkoumatelného) důvodu požadujete 20 současných dotyků, resp. z jakého provozního (přezkoumatelného) důvodu Vám nepostačí standardních 10 dotyků - žádáme o popis reálné využitelnosti takového parametru ve vyučovací praxi (učební metody s využitím 20 současných dotyků)