Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávka vizualizační a výukové techniky pro 2. ZŠ Cheb a 6. ZŠ Cheb – III.
Odesílatel Soukupová Klára
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.05.2022 16:35:55
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení,

s ohledem na doručenou žádost o vysvětlení zadávací dokumentace ze dne 8.5.2022 zveřejňuje zadavatel odpověď:

1) Zadavatel trvá na svém zadání. Na trhu jsou min. 2 výrobci s min. 3 produkty, které odpovídají požadavkům.

2) Zadavatel trvá na svém zadání a požaduje produkty s ohledem na využití toho nejlepšího, co je na trhu, což plní min. 3 produkty od 2 výrobců.

3) Nejedná se o hmotnost tabletu, ale stylusu.

S pozdravem
Ing. Klára Soukupová
úřednice odboru kanceláře starosty


Přílohy
- odpověď na žádost o vysvětlení.png (140.76 KB)

Původní zpráva

Datum 08.05.2022 10:36:45
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení, rádi bychom se Vás doptali na následující skutečnosti tak, abychom byli s to Vám předložit nabídku, která pokryje Vaše uživatelské potřeby.

1) Poptáváte několik interaktivních tabulí s požadavkem: “Dotyková technologie s rozpoznáním min. 20 současných dotyků a gest.” Takový počet současných dotyků je standardem pro aktivní obrazovky, nikoliv však pro interaktivní tabule s projektorem. 20 současných dotyků vylučuje 90% interaktivních tabulí na trhu.
Budete akceptovat takovou interaktivní tabuli, která při splnění všech dalších parametrů bude umožňovat min. 10 současných dotyků?

2) Pokud toto nebudete akceptovat, žádáme o vysvětlení v duchu § 36 odst. 1 ZZVZ, z jakého provozního (přezkoumatelného) důvodu požadujete 20 současných dotyků, resp. z jakého důvodu Vám nepostačí standardních 10 dotyků?
Nejsme si vědomi žádné efektivní studijní metody, která by vyžadovala 20 dotyků, pro kterou by 10 dotyků nepostačovalo a současně která by ospravedlnila nákup v řádech milionů - prosíme o její popsání tak, abychom mohli tomu přizpůsobit naši nabídku.
Vaše odpověď by nás dále zajímala v kontextu s dříve poptávanou interaktivní tabuli (v prvním vypsání této VZ, v rámci stejného dotačního programu), kde jste původně vyžadovali pouze 4 současné dotyky - co se prosím ve Vašich stávajících učebních osnovách změnilo natolik, že nestačí 4, 10, ale je nutno hned 20 současných dotyků při výuce?

3) Požadujete 25 tabletů s vahou 20g. Prosím o vysvětlení tohoto parametru, resp. o jeho opravu na reálnou, splnitelnou hodnotu.