Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávka nábytku a pomůcek pro 2. ZŠ Cheb
Odesílatel Jiří Kurucz
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 27.04.2021 10:10:47
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Odpověď zadavatele ze dne 27.04.2021 na doručenou žádost o vysvětlení zadávací dokumentace
Ad 1 - Je možné dodat mikroskop s kondenzorem s aperturní clonou (N. A. 1,25).
Ad 2 - Učitelský mikroskop má disponovat minimálně monokulární hlavicí a žákovský mikroskop má disponovat minimálně binokulární hlavicí.
Ad 3 - Ano, průměr okuláru 23,2mm splňuje technické požadavky zadání.

Ing. Jiří Kurucz
úředník odboru kanceláře starosty


Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace ze dne 23.04.2021
Dobrý den,
rádi bychom se účastnili výběrového řízení pro 2. část veřejné zakázky, přičemž žádám o objasnění, vysvětlení níže uvedených dotazů:
1. U minimálních technický požadavků učitelského mikroskopu je požadováno "Označení clon". Má se tedy za to, že mikroskop bude disponovat diskovým měničem aperturních clon, přičemž každá bude označena číslicí nebo je možné dodat mikroskop s kondenzorem s aperturní clonou (N. A. 1,25), což je uživatelsky výhodnější, ale není značená stupnicí. Tento parametr by byl potvrzen v technické specifikaci.
2. Prosím o potvrzení nebo vyvrácení faktu, že učitelský mikroskop má disponovat minimálně monokulární hlavicí a žákovský mikroskop má disponovat minimálně binokulární hlavicí.
3. U žákovského mikroskopu je uvedená min. specifikace "Okuláry WF 10x (ø 23 mm) pár", předpokládáme, že "ø 23 mm" se jedná o násuvný průměr okuláru, přičemž 23,2 mm je standartní násuvný průměr okuláru v této kategorii a tímto by také průměr 23,2 mm dostačoval min. technických požadavků.
Předem děkuji za vyřízení, odpověď.
S pozdravem