Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení LEVÝ BŘEH OHŘE – REVITALIZACE – atletický ovál - II
Odesílatel Jiří Kurucz
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 22.02.2021 15:12:25
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Ad 1
Dodavatel zajistí veškeré práce nutné k vydání certifikátu WA a předá zadavateli vyhotovení certifikát WA. Tyto práce ocení v položce č. 101 certifikace stadionu IAAF

Ad 2
Manipulace techniky je předpokládána ze západní části tribuny, kde jsou otvíravá vrata. Pokud dodavatel chce využít jinou přístupovou cestu, která požaduje odstranění a opětovné osazení překážejících předmětů, musí cenu zahrnou do jednotkové ceny příslušné položky, kterou tuto potřebu vyvolala.

Ad 3
Z popisu je naprosto zřejmé co zadavatel požaduje. V Zadávací dokumentaci je jasně napsáno, že dodavatel doloží min. 1 stavbu, kterou realizoval v posledních 5 letech před zahájením zadávacího řízení, jejímž předmětem nebo součástí předmětu byla výstavba či rekonstrukce atletické dráhy min. délky 400m. Součástí rekonstrukce nebo výstavby musela být i dodávka a položení umělého vodonepropustného tartanového (či jiného obdobného, např. polyuretanového) povrchu certifikovaného World Athletics nebo IAAF. Doloženo musí být i osvědčení objednatele o řádném poskytnutí a dokončení prací. Žádné jiné stavby nejsou zadavatelem v Zadávací dokumentaci požadovány.

Ing. Jiří Kurucz
úředník odboru kanceláře starosty

Původní zpráva

Datum 22.02.2021 10:33:24
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den Vážení,
obracíme se na Vás s dotazy na podlimitní veřejnou zakázku: „LEVÝ BŘEH OHŘE – REVITALIZACE – atletický ovál - II“

Dotaz č. 1
Objekt. 01 – SO.01 Atletická dráha - pol. č. 101 – Certifikace stadionu IAAF (resp. WA). Z agregované položky není zcela srozumitelný její obsah:
Obsahuje tato položka všechny náklady spojené s certifikací World Athletics v kategorii CLASS 2, Construction Category V (např. poplatek za vypracování žádosti pro vystavení certifikátu WA; Poplatek za vystavení certifikátu WA (dříve IAAF); poplatek zpracování zaměření certifikovaným geodetem, atd..), nebo bude tyto poplatky hradit zadavatel a dodavatel poskytne pouze součinnost k tomuto úkonu?

Dotaz č. 2
Při prohlídce místa plnění veřejné zakázky bylo jištěno, že před výstavbou SO.02 Tréninkové rovinky bude muset dojít k rozebrání oplocení pro vjezd a manipulaci techniky, toto není nikde zohledněno v soupisu prací.

Dotaz č. 3
V zadávací dokumentaci je požadováno v bodu 10. Kvalifikace – Prokázání technické kvalifikace
Zadavatel požaduje, aby účastník prokázal, že dle § 79 zákona disponuje:
seznamem stavebních prací v souladu s § 79 odst. 2 písm. a) zákona obsahující min. 1 stavbu, jejímž předmětem nebo součástí byla výstavba či rekonstrukce atletické dráhy min. délky 400m, a to včetně dodávky a položení umělého vodonepropustného tartanového (či jiného obdobného, např. polyuretanového) povrchu certifikovaného World Athletics nebo IAAF. Dodavatel doloží osvědčení objednatele o řádném poskytnutí a dokončení prací. Referenční stavba musí být realizována v posledních 5 letech před zahájením zadávacího řízení;
Z tohoto popisu není zcela zřejmé co zadavatel požaduje. Musí odpovídat prokázání technické kvalifikace vymezení předmětu plnění veřejné zakázky dle ZD? A to předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy, které budou spočívat v rekonstrukci osmi dráhového běžeckého oválu se sprinterskou rovinkou a tréninkovou rovinkou a vybudování dalších sektorů?

Děkuji za odpovědi.