Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení LEVÝ BŘEH OHŘE – REVITALIZACE – atletický ovál
Odesílatel Eva Danihelková
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 02.11.2020 11:12:46
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel dne 21.10.2020 obdržel žádost o vysvětlení zadávací dokumentace v následujícím znění:

Vážení,
v souvislosti s vyhlášením výběrového řízení na výše zmíněnou veřejnou zakázku, Vám zasíláme následující žádost o vysvětlení.
1. V návaznosti na odpověď zadavatele č. 2, odstavec Ad 4. Odpovídáte, že dodavatel si ručí za rovinatost položeného povrchu. Dále dodáváte, že retoping bude proveden se samonivelační vrstvou. Tato samonivelační vrstva je u retopingu tohoto typu u atletického oválu prováděna v tloušťce cca 4.mm. Předpokládá se tedy, že stávající povrch bude vyhovovat současným normám a požadavkům certifikace organizace WA.
Jak tedy bude postupováno v případě, že nerovnosti stávajícího povrchu budou vykazovat větší odchylky a nebudou v souladu s výše uvedenými požadavky?
Pokud by bylo nutné provádět vyrovnání nerovností samonivelační stěrkou tloušťky větší než 4.mm, mohlo by dojít k porušování technologických předpisů uvedených výrobci systému sportovních povrchů. Pro upřesnění – Technologický předpis výrobců říká, že by neměly být vyplňované nerovnosti větší než 8.mm.
Žádáme tedy o vysvětlení jak se bude v těchto případech postupovat.
2. Žádáme prosím o stanovení priority vztahu mezi výkazem výměr, zadávací dokumentací a projektovou dokumentací, tak aby bylo zcela jasné čím se bude budoucí zhotovitel a objednatel primárně řídit, pokud by byly nalezené rozpory v těchto částech.

Děkujeme za Vaší odpověď a spolupráci.

Zadavatel k výše uvedené žádosti uvádí následující:
Ad 1. Dodavatel v položkách č. 90 a 91 provádí odstranění a obroušení povrchu. Tzn. že si ručí za rovinatost povrchu, který bude zůstávat a na který se bude pokládat finální povrch.

Ad 2. Jako první priorita bude posuzován výkaz výměr a poté projektová dokumentace.

Zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do 10:00 hod. dne 23.11.2020.