Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávání nábytku, židlí a kartoték
Odesílatel Jiří Kurucz
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 12.06.2020 13:44:30
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Odpověď zadavatele ze dne 12.06.2020 na doručenou žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Ad) 43
Skříň bude celá uzavřená. Nebude obsahovat žádnou niku ani otevřenou polici. V horní části je požadována vložená uvnitř jedna police, ve spodní části vložené police dvě.
Ad) 49
Jedná se o stojanový věšák kovový, který může být opatřený dřevěnými koncovkami. Z tohoto důvodu je v technické specifikaci uveden požadavek na dekor.
Ad) 50
Jedná se o věšákovou stěnu s kovovými háčky. Součástí bude i polička, např. pro odložení pokrývky hlavy.

Na základě výše uvedeného textu byly upraveny a doplněny požadavky u příslušných položek v dokumentu „Příloha č. 1 rámcové smlouvy – část 1. – Dodávka kancelářského nábytku“. Upravený dokument (Příloha č. 1 rámcové smlouvy – část 1. – Dodávka kancelářského nábytku) je uveřejněný v příloze této zprávy a dále také v sekci „Zadávací dokumentace“ na profilu zadavatele.

Účastníci jsou povinni použít do své nabídky upravený dokument (Přílohu č. 1 rámcové smlouvy – část 1. – Dodávka kancelářského nábytku).

S ohledem na výše uvedené provedené změny v rámci vysvětlení ZD prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek do 10:00 hod. dne 29.06.2020.

Ing. Jiří Kurucz
úředník odboru kanceláře starosty


Přílohy
- Příloha č. 1 rámcové kupní smlouvy - část 1. - Dodávka kancelářského nábytku.xlsx (32.13 KB)

Původní zpráva

Datum 11.06.2020 09:14:50
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

Prosím Vás o dodatečné informace k následujícím položkám v části 1 - Dodávka kancelářského nábytku:

Položka 43
Z názvu ani technické specifikace není jasné, jak má ve skutečnosti skříň vypadat. Kolik má mít skříň celkem polic? V jaké části jsou dvířka umístěna? Je součástí skříně nika nebo otevřená police?

Položka 49
V názvu uvádíte "Věšák kovový", ale v technické specifikaci jsou uvedeny dekory. Jedná se tedy o věšákovou stěnu z LTD s kovovými háčky? Pokud ano, má být součástí také polička?

Položka 50
V názvu uvádíte "Věšák dřevěný", ale v technické specifikaci jsou uvedeny dekory. Jedná se tedy o věšákovou stěnu z LTD s kovovými háčky? Pokud ano, má být součástí také polička?

Děkuji.

S přáním hezkého dne