Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zajištění vzdělávacích kurzů pro zaměstnance MěÚ Cheb
Odesílatel Eva Danihelková
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 20.12.2019 11:18:11
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Na základě doručené žádosti o vysvětlení ZD a zjištění ze strany zadavatele byly provedeny níže uvedené změny v zadávacích podmínkách:

V části 6. – Obecná část došlo u kurzu „Zákon o svobodném přístupu k informacím a ochrana osobních údajů“ ke snížení maximální nepřekročitelné ceny v Kč bez DPH za osobu a kurz z 3 300 Kč bez DPH na 2 145 Kč bez DPH. Touto změnou maximální nepřekročitelné ceny za osobu a kurz došlo v ZD ke snížení předpokládané hodnoty celé části 6. – Obecná část, a to z 99 000 Kč bez DPH na 75 900 Kč bez DPH.

V části 11. – Projektový management byla u kurzu „Strategické plánování pro ÚSC“ nesprávně stanovena maximální nepřekročitelná cena v Kč bez DPH za osobu a kurz. Zadavatel tedy nepřekročitelnou cenu v Kč bez DPH za osobu a kurz u tohoto kurzu navyšuje na 6 600 Kč bez DPH. Tím zároveň dochází v ZD k navýšení předpokládané hodnoty celé části 11. – Projektový management, a to na částku 62 700 Kč bez DPH.
V části 13. – Správní řád bylo u kurzu „Přestupkové řízení III“ provedeno navýšení počtu osob z 5 na 7. Dále byla u kurzu „Správní řád – obecně“ opravena maximální nepřekročitelná cena v Kč bez DPH za osobu a kurz, a to z 3 300 Kč bez DPH na 3 135 Kč bez DPH. U kurzů „Přestupkové řízení II“ a „Přestupkové řízení III“ byly opraveny minimální požadavky na kurz. Cílovou skupinou těchto dvou kurzů jsou osoby projednávající přestupky, zejména v oblasti zákona o provozu na pozemních komunikacích, přestupků proti majetku, veřejnému pořádku a občanskému soužití, přestupků podle zákona o střetu zájmů.

V rámci všech částí veřejné zakázky uvedených příloze č. 1 Smlouvy – Specifikace kurzů byl upraven název sloupce G z „Cena v Kč bez DPH za osobu a kurz“ na „Cena v Kč bez DPH za osobu a den“. Účastníci tak budou nabízet a do přílohy doplňovat cenu v Kč bez DPH za osobu a den!

Účastníci jsou povinni do nabídky použít upravenou Specifikaci kurzů (příloha č. 1 smlouvy), která obsahuje všechny provedené úpravy kurzů.

Příloha č. 1 smlouvy – Specifikace kurzů a upravená Zadávací dokumentace jsou uveřejněny jako součást této zprávy a dále v sekci „Zadávací dokumentace“.

S ohledem na výše uvedené zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do 10:00 hod. dne 20.01.2020.


Přílohy
- Zadávací dokumentace-upr.pdf (617.60 KB)
- Příloha smlouvy č. 1 – Specifikace kurzů.xlsx (73.32 KB)

Původní zpráva

Datum 17.12.2019 12:57:33
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Část 11. - Projektový management
Maximální cena za osobu a kurz je nastavena na 3 300,- Kč. Kurz Strategické plánování pro ÚSC je požadován v rozsahu 16 hodin (tzn. dvoudenní). Je v tomto případě maximální cena za osobu 2 x 3 300,- Kč? Je tak možné překročit celkovou předpokládanou hodnotu za část 11. ve výši 39 600,- Kč?

Část 13. - Správní řád
Jaké má zadavatel požadavky na obsah prohlubujících kurzů v částech Přestupkové řízení II. a Přestupkové řízení III., popřípadě, kdo je cílovou skupinou?

Děkuji
S pozdravem