Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Rekonstrukce ulice Písečná, Cheb
Odesílatel Eva Danihelková
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 31.10.2018 15:46:14
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel k žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace ze dne 29.10.2018 uvádí následující:
Ad 1) Kácení provede objednavatel před zahájením stavby.
Ad 2) Účastník není vázán tím, aby vytýčení stavby provedla stejná geodetická kancelář. Geodetické zaměření provedla společnost GS - geodetické služby s.r.o., IČO: 46882821.
Ad 3) Zadavatel požaduje celolitinový odpadkový koš s plechovou vložkou, povrchová úprava kovářská čerň.
Ad 4) Autor PD v TZ podrobně rozepisuje postup při případné sanaci zemní pláně, provedení zkoušek a jejich četnost bude čerpána z položky sanace zemní pláně. Přepokládaný rozsah zkoušek 5 – 7.

Původní zpráva

Datum 29.10.2018 14:44:41
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

dobrý den,

máme dotazy k veřejné zakázce
1) v projektové dokumentaci se píše, že bude provedeno kácení jednoho stromu a náletové zeleně. Tyto práce, ale nejsou obsaženy v položkovém rozpočtu. Budou tyto práce zahrnuty do položkového rozpočtu nebo to není součástí díla?
2) Projektant upozorňuje zhotovitele na to, aby stavbu vytyčovala stejná geodetická kancelář, která prováděla polohopisné a výškopisné zaměření v rámci před-projektové přípravy. Důvodem je, aby nedošlo k nesouladu navrženého stavu použitím rozdílovcýh bodových polí a geodetických metod. Poskytne zadavatel informaci, která geodetická kancelář prováděla vytyčování ? Dále požadujeme poskytnutí dokumentů od zadavatele, na základě kterých by mohla práce provádět i jiná geodetická kancelář ?
3) Ve stavebním objektu pozemní komunikace v položkovém rozpočtu je pod číslem pol.č.119 M+D odpadkový koš v množství 3ks. V projektové dokumentaci není žádná specifikace odpadkového koše. Vzhledem k širokému výběru odpadkových košů, žádáme o bližší specifikaci odpadkového koše.
4) Projektant v technické zprávě upozorňuje na geologický posudek a zkoušky, ale v položkovém rozpočtu tyto práce nebo dodávka není specifikována. Bude četnost zkoušek vyčíslena do položkového rozpočtu a bude součástí položkového rozpočtu ?

Předem Vám děkujeme za včasné vyřízení našich dotazů.