Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávka a montáž výtahů - Matěje Kopeckého 1203/5 a 1337/6, Cheb
Odesílatel Eva Danihelková
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 11.06.2018 09:18:12
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace ze dne 07.06.2018:
,,Dobrý den,
po seznámení s podklady k veřejné zakázce „Dodávka a montáž výtahů - Matěje Kopeckého 1203/5 a 1337/6, Cheb“ se na Vás obracíme s níže uvedenými dotazy:
1) V přiložených podkladech není informace, zda je vydáno stavební povolení, nebo stanovisko, že příslušný stavební úřad stavební povolení nevyžaduje. V případě zahájení prací bez příslušného rozhodnutí se objednatel i zhotovitel vystavují riziku pokuty.
2) Ve specifikaci výtahů není uvedeno, jakým způsobem má být řešena otázka zábradlí.
3) Součástí celkové hodnocené ceny je i provádění servisních činností po dobu záruky, tedy po dobu 60 měsíců. Inspekční prohlídky jsou vykonávány v intervalu 6 let a u zařízení s certifikátem CE je lhůta pro provedení první inspekční prohlídky prodloužená na 9 let. Dále u těchto výtahů není potřebné vykonávat provozní prohlídky.“
Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace:
Ad 1) Stavební povolení bylo vydáno.
Ad 2) Na bocích šachty bude osazeno madlo, které v zadní části bude přecházet do zábradlí. Přesná specifikace zábradlí není řešena, ale musí splňovat příslušné normy.
Ad 3) Zadavatel v článku II. Specifikace prací, odst. 4. SOD stanovil podmínky pro servis výtahu po dobu záruční doby a na těchto podmínkách trvá.

S pozdravem
Eva Danihelková