Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Příprava území pro výstavbu RD a BD, kasárna Zlatý vrch, Cheb
Odesílatel Eva Danihelková
Organizace odesílatele město Cheb [IČO: 00253979]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.03.2018 15:35:10
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel k žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace sděluje následující:
Ad dotaz č. 1: Nebyl zpracován pyrotechnický průzkum a nebude součástí nabídkové ceny.
Ad dotaz č. 2: Ne není, demolice objektů již byla provedena.
Ad dotaz č. 3: Projektové dokumentace IS budou řešeny samostatně, trasy budou stanoveny v koordinaci s naším projektem (náš projekt určí směrové uložení). Projekt dále musí navrhnout přípojná místa jednotlivých parcel.
Ad dotaz č. 4: K vyjádření DOSS se předkládá hrubopis, jelikož SS mohou mít k projektu výhrady a požadavky. Čistopis musí být již se zapracovanými požadavky všech zainteresovaných subjektů.

Původní zpráva

Datum 02.03.2018 13:45:47
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dotaz č. 1:
S ohledem na skutečnost, že se jedná o prostor bývalých kasáren se nabízí otázka, zda již má zadavatel zpracován pyrotechnický průzkum, nebo zda má být tento průzkum také součástí nabídkové ceny?

Dotaz č. 2:
Z územní studie vyplývá, že již probíhá demolice stávajících kasárenských objektů – zajištění stavebního průzkumu stávajících objektů a povolení demolic těchto objektů tedy není součástí tohoto výběrového řízení?

Dotaz č. 3:
v čl. 2.4. návrhu smlouvy o dílo nejsou explicitně zmíněny trasy NN pro připojení jednotlivých objektů a sdělovací vedení – trasy těchto IS budou řešeny mimo tento projekt samostatně provozovateli těchto IS nezávisle na tomto projektu?

Dotaz č. 4:
Dle čl. 3.2. návrhu smlouvy o dílo se dodavatele zavazuje podat žádost o ÚR do 7 dnů od vydání čistopisu DÚR. K vyjádření DOSS bude tedy předložen hrubopis DÚR? V případě předložení čistopisu DÚR není procesně možné tento požadavek splnit.